Scouts online

HBG Copyright 2017 © All Rights Reserved

Ouderplein

Beste Ouder/verzorger,

 

Deze pagina is speciaal ingericht voor u. Als uw kind op scouting wil, komen daar een aantal dingen bij kijken zoals het aanschaffen van een uniform en het betalen van contributie. Wij willen door middel van deze pagina's u een handje helpen.

Daarnaast willen we u ook laten zien dat scouting niet alleen leuk is voor uw kind, maar ook voor uzelf. Er worden jaarlijkse meerdere evenementen (boerenkoolfuif, overvliegen) gehouden waarbij we het erg leuk vinden om ouder/verzorgers, opa's en oma's, tantes en ooms, vriendjes en vriendinnetjes te zien.

Naast dat wij het leuk vinden om contact met u te kunnen maken, kunt uzelf op deze momenten een kijkje nemen in wat uw kind op zijn/haar zaterdag ochtend of middag doet.

Als u het leuk vindt om wat binnen scouting te doen kunt u vrijwilliger worden. Binnen onze groep zijn we altijd op zoek naar mensen die een handje mee kunnen helpen. Denkt u hierbij aan als bestuurslid aan de slag gaan, kleine klusjes in en rond het gebouw doen, zo nu en dan rijden voor speciale opkomsten of gewoon tijdens NL doet uw handen uit de mouwen te steken. Voor verdere informatie klik op de onderstaande knoppen.