Contact

Neem gerust contact met ons op!

Ons gebouw is te vinden op:


Seveningse weg 1

8267 BA Kampen


Email


Stuur een mail naar de persoon die u nodig heeft, of vul ons contact formulier in, dan zorgen wij dat die op de plek komt waar die naartoe moet!

 
 
 
 
 

Groepen:

 

Dolfijnen: dolfijnen@henkbruntgroep.nl


Zeeverkenners: zeeverkenners@henkbruntgroep.nl

 

Stam: stam@henkbruntgroep.nlVerhuur:

 

Gebouw: verhuur@henkbruntgroep.nl


Ligplaatsen boten: ligplaatsen@henkbruntgroep.nl


 

Bestuur:

 

Secretaris: secretaris@henkbruntgroep.nl


Penningmeester: penningmeester@henkbruntgroep.nlVEELGESTELDE VRAGEN

  V.    Hoe duur is een lidmaatschap?

Contributie bedraagt €11,50 per maand. Daarnaast wordt er een eenmalig bedrag van €5 inschrijfgeld gerekend. Contributie wordt betaald via automatische incasso per de 1e van de maand.


  V.    Gaat het ook in de vakanties door?

In de vakanties zijn er geen normale opkomsten. Wel is er de eerste week van de zomervakantie een zomerkamp. Voor de Zeeverkenners is er in het hemelvaartsweekend een regionaal wedstrijdkamp. Tijdens sommige andere vakanties worden soms ook kleinere kampen georganiseerd.


V.      Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Uw kind kan worden ingeschreven via het inschrijfforumulier (klik hier om te downloaden). Na het invullen kan het formulier ingeleverd worden bij de leiding van de desbetreffende groep. 

 

V.      Wat heb ik nodig als mijn kind bij jullie lid wordt?

Omdat ons gebouw aan het water ligt moet elk kind in bezit zijn van een zwemdiploma. Daarnaast dient in bezit te zijn van een uniform. Deze zijn te koop via de scoutshop. Als uw kind besluit lid te worden zal hij/zij daar meer informatie over ontvangen. 


 V.     Mijn kind vind het moeilijk om in groepen zijn plek te vinden, is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Scouting is een plek waar elk kind welkom is. De eerste drie keer is iedereen welkom om te kijken of onze groep bij je past. Daarna mag er gekozen worden of de leiding en het kind het zien zitten.


V.     In hoeverre kunnen jullie de veiligheid van mijn kind waarborgen?

We vinden het belangrijk dat alle scouts zich veilig voelen binnen onze verenging. Om dit te waarborgen hebben wij een preventie- en integriteitsbeleid opgesteld (klik hier om deze te downloaden).


 V.     Wat maakt jullie anders dan andere groepen?

In Kampen zijn nog twee andere scoutinggroepen. Een groot verschil is dat wij onze opkomsten altijd op zaterdag houden en niet door de week. Ook zijn wij een kleinere groep en zijn de groepen een mix van jongens en meisjes.